BB TV

Nemsokára Harmonika oktatás 3.rész

Most megy fel a harmadik rész. Ebben a részben még jócskán kottát nézünk, de ez is fog kelleni.

Nagyon szépen szeretném megköszönni a folyamatos like-okat és a feliratkozásokat, higgyétek el, így én is szívesebben csinálom. :)

Előljáróban annyit még hogy a 4. részben a gombokkal fogunk ismerkedni

 

Üdv: BB

Miért vagyok inaktív?

Mostanság a amikor ráérek akkor a motoromat csinálom, nem pedig videózok. Az összes időmbe csiszolok, festek, alkatrésztkeresek... Tehát most ott tartok, hogy ha befejezem a csiszolást akkor lehet festeni a vázat és az idomokat. Aztán közben a visszamaradt alkatrészeket eladom, és a bejött pénzből megveszem az új cucookat. Majd lesz egy hosszabb poszt, de most nem érek rá :S Röviden ennyi. Kitartás lesz majd videó! :) Sziasztok!

 

Üdv: BB 

Az új gép története

 Szóval kezdjük a leg elején. Került hozzám három hp 840-es gép, ezeknek most leírom az állapotukat:

1. Jó csak nincs bennne webcam

2. Törött fedlap, törött kijelző, illetve a webcam sarka el van repede

3. Jó fedlap, törött kijelző, jó webcam, nincs akku, nincs ram mert az az 1. gépbe át lett rakva hogy több legyen benne

 

Aztán a szerelések:

-az 3-as gép kamerája belekerült az 1.-be

-a 3. fedlapját a 2-esre cseráltem

kb. ennyi csak most a 3.-asba a 2.-es ramja van egyenlőre

 

Teendő még:

-a 3. gépbe venni ramot

-a 2. gépbe venni kijelzőt és cserélni

 

És msot jön a lényeg a 3. gépet megkaptam munkadíjnak, ami azért is jó mert csak ram kell bele, meg esetleg kijelző majd később. De ez most nem lényeg mert én a gépet úgyse hurcibálom. Tehtá külsőmonitorral ketyeg a gép. és tapasztalom hogy kb. ugyan annyi idő alatt rendereli a videót mint amekkora a videó.

Motorom

 Nos van nekem egy Simson Star-om. nem túl szép de az elsz. Eltökélt szándékom felújítani. kb olyan állapotú mint a rosszabbik, de majd rakok fel pontos képet, és olyanra szeretném mint a szép. rendeltem hozzá donor vázat, tankot, sárvédőt... és ma bontottam le a donort, és amikor lesz időm akkor bontom a motort. ha le van bontva, és megvan a csere blokk, akkror összerakom a lehető legjobb alaktrészeket összeválogtva, majd szétszedem és fújom. egyenlőre ennyit. :)

Videó hiány van

 Mát múlt hét (talán péntek) óta nem volt videó. Ennek az az oka hogy tanulni kell,  mert ma is három doga volt. hétvégén sem lesz sajnos, mert pénteken elutazok és vasárnap jövök haza. abban a kevés szabadidőmbe pedig motort szerelek. Röviden ennyi :)

Tények

 Így nyár folyamán nem voltak videók, de ez ha minden jól megy szeptembertől másképp lesz. Igazából most az a bajom, hogy nem tudom miről legyen videó. Bevallom nyáron kszültek felvételek de nem lett olyan, amire azt monhattam volna, hogy ez egy igényes videó és kiadhatom a kezemből. Igazából abban reménykedek, hogy iskola időben lesz miről beszélnem. Szerintem nyáron ha mindent felvettem volna, akkor nagyobb közönséget foghattam volna meg. De ezen sjnos már nem tudok változtatni. Ezt azért mondom mert nyáron felújítottam a kerékpáromat, és egy Simson-t (nem nekem). Sokat szereltem motort, mert szert tettem egy Simson Star-ra. De erről majd máskor. Nem rabolom tovább az időtöket, most koncentráljatok arra, hogy két nap múlva suli. :(

Kész!

 Úgy néz ki végre "kész" a honlap. Még ugyan lesz egy bemutatkozó videó, de mindent a maga idejében. :)